HET ATELIER

ONZE SIERADEN

TI SENTO is een sieradenmerk dat een volledige collectie met zilveren en vergulden sieraden biedt, variërend van hoogwaardige must-haves tot gedurfde, iconische statement sieraden.

SHOP COLLECTIE
HET ATELIER

HET GEZICHT ACHTER HET MERK

Lilian van Zuylen, CCO bij TI SENTO, heeft een verandering teweeggebracht in onze perceptie van sieraden. Meer dan twee decennia geleden waren kostbare juwelen voorbehouden aan de elite. Maar toen TI SENTO haar stempel drukte, bewees het merk alle sceptici het tegendeel. Lilian heeft altijd een passie gehad voor de kunstwereld, en die passie blijft haar tot op de dag van vandaag inspireren. De moderne kenmerken van haar ontwerpen vinden hun oorsprong in haar bewondering voor hedendaagse kunst. Desondanks is de basis van de creaties altijd geworteld in klassieke vormen en kunst. TI SENTO-ontwerpen zijn onmiddellijk herkenbaar aan hun unieke mix van traditionele vormen met een eigentijdse twist en een vleugje vrouwelijke kracht.

HET ATELIER

VAKMANSCHAP

In ons schitterende atelier worden al onze sieraden tot leven gebracht, een mengeling van kunst en vakmanschap. Elk stuk is met liefde, passie en oog voor detail vervaardigd uit hoogwaardige materialen en verrijkt met de hand gezette stenen. Bijna twintig jaar geleden zetten we nieuwe maatstaven in de sieradenwereld. Sieraden zijn namelijk gemaakt om te koesteren en van te genieten, om in eigen stijl en volgens je eigen regels te dragen. Vroeger was goud het enige metaal dat alle lof oogstte, maar onze ontwerpers doorbraken die conventies en schonken zilver de liefde en aandacht die het verdiende. Ze vormden, koesterden en bewerkten zilver volgens de meest verfijnde goudsmid normen.

HET ATELIER

HOGE KWALITEITSNORMEN

• Goudsmid normen

• Premium 925 sterling silver

• Gold plating

• Met de hand gezette stenen

• Platina plating

925 STERLING SILVER

Bij TI SENTO verhogen we voortdurend de lat voor zilveren sieraden. Elk sieraad is vervaardigd van hoogwaardig 925 sterling zilver, een kostbare legering van 92,5% zilver en 7,5% andere metalen. Deze combinatie maakt ons zilver sterker en duurzamer zonder afbreuk te doen aan de glans.

GOLD PLATING

Sommige van onze juwelen zijn verguld met geelgoud. We gebruiken zware vergulding om de duurzaamheid en schittering van al onze juwelen te garanderen. Onze juwelen dragen een laag van maar liefst 3 micron goud, de hoogste standaard in vergulding. Bij TI SENTO, een zilveren sieradenmerk, wordt gold plating ingezet als een design element.

PLATINA PLATING

Om onze zilveren sieraden nog meer te laten stralen, krijgen ze allemaal een verfijnde afwerking met platina. Platina, een edelmetaal uit de platina-familie, dient niet alleen als bescherming tegen krassen en aantasting, maar voegt ook een extra schittering toe aan elk stuk. Soms gebruiken we zelfs zwarte platina om het ontwerp nog krachtiger te maken.