Op alle aankopen heeft u een bedenktijd van 30 dagen. We lossen het graag goed voor je op.

Lees de details hieronder

Bestelling retourneren

We hebben een bedenktermijn van 30 dagen, na ontvangst van de order. Als u uw bestelling wilt retourneren, mag u het product in de originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retourneren. Retourzendingen graag retourneren inclusief het retour formulier.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Wilt u een artikel retourneren? Dan kunt u deze voorzien van een ingevuld retourformulier terugsturen.

Het retourformulier is meegestuurd met de levering. U kunt het retourformulier ook hier downloaden. 

Retouradres:

TSM STORE
Antwoordnummer 39331
1090 WC Amsterdam
Nederland


Waar kan ik mijn retourzending afgeven?
Voor retouren vanuit Nederland: u kunt het pakket met het artikel dat u wilt retourneren gratis bij een PostNL-servicepunt afgeven. Wanneer u het pakket retourneert, ontvangt u een verzendbevestiging met een Track & Trace-code die u kunt gebruiken om het pakket te volgen. Bewaar deze code totdat u een bericht van ons hebt ontvangen waarin staat dat de ontvangst van uw retourzending is bevestigd. 

U kunt ook via een andere vervoerder retourneren, maar dan zijn de kosten voor het terugsturen voor uw eigen rekening.

Voor retouren buiten Nederland: u kunt uw pakket meenemen naar een postkantoor dat internationale zendingen verstuurd. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retouren buiten Nederland niet worden gedekt door TI SENTO - Milano.


Hoe snel wordt ik terugbetaald na retourneren?
Op het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Het aankoopbedrag wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de aankoop heeft gedaan (voor zover technische mogelijk).

Binnen welke termijn kan ik een artikel retourneren?
U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.


U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Kan ik gebruikmaken van het herroepingsrecht?
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden (indien redelijkerwijs mogelijk). Zorg ervoor dat u het complete product, met alle accessoires en toebehoren retourneert. Als er iets ontbreekt kunnen wij eventuele kosten bij u in rekening brengen.

U kunt hier het Europees modelformulier voor herroeping printen.

 

Voorwaarden voor retourneren

Wat zijn de retourvoorwaarden?
Artikelen die u besteld heeft via TISENTO-Milano.com kunt u zonder kosten binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen.

Bij beschadiging van het artikel vind u mogelijk onder garantie antwoord op uw vragen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper, wat inhoudt dat TISENTO-Milano.com niet aansprakelijk is voor het beschadigd- of zoekraken van geretourneerde artikelen. Daarom raden wij aan om bij het inleveren van de retourzending altijd te vragen om een traceercode en deze in ieder geval te bewaren tot u van ons een bevestiging hebt ontvangen dat uw retourzending bij ons binnen is gekomen.

Voorwaarden
Op uw bestelling bij TISENTO-Milano.com geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf het moment dat de bestelling is afgeleverd, deze kunt u zonder voorafgaande melding retourneren. Wilt u het artikel binnen dit zichttermijn naar TISENTO-Milano.com terugsturen dan dient deze - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking te zitten en bij voorkeur voorzien te zijn van TI SENTO-Milano label. Om de afhandeling van de retour snel, correct en soepel te laten verlopen willen wij u graag vragen de gegevens van de order mee te sturen zodat wij alle gegevens bij de hand hebben.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

Status geretourneerde bestelling

Hoe lang duurt het voordat mijn retour is verwerkt?
Met uw Track & Trace code van PostNL kunt u volgen wanneer uw retour bij ons wordt geleverd. Wij streven ernaar retouren binnen 14 dagen na ontvangst te verwerken. Het aankoopbedrag ontvangt u terug op dezelfde manier waarop u heeft betaald. Zodra het bedrag is teruggestort, ontvangt u van ons een bevestiging per mail. Heeft u 14 dagen na retourzending van uw artikel nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met ons Customer Care team.

Houdt er rekening mee dat retour zendingen buiten Nederland langer kunnen duren. Heeft u na 14 dagen nadat het artikel retour gestuurd is nog geen bevestiging van ons ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb na de retourzending geen bevestiging van ontvangst gekregen.
Heeft u een artikel retour gestuurd, dan verwerken wij deze zo snel mogelijk. Heeft u na 14 dagen nadat het artikel retour gestuurd is nog geen bevestiging van ons ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze customer service team.
Zij helpen u graag verder.

Bel: +31 (0)88-1342888 of e-mail wecare@tisento-milano.com