Milano

Italian Inspiration

Ze weet dat een vrouw eerst haar kleding kiest, dan haar juwelen. Zij niet, zij begint ermee. Haar jurk is klassiek en spannend. Volgt haar vormen. Ze draait zich om. Haar ring vangt zijn lach. Ze stapt op het balkon. Haar blik blijft hangen bij de fontein op het plein, beelden van afgelopen nacht schieten door haar hoofd. Ze lacht en trekt haar hakken aan. Pakt haar helm en geeft gas.  

Ze inspireert onze designs.

Italian Inspiration

Inspiration

De ring.. haar verhaal

Je kunt je haast niet voorstellen hoe het is om door blote handen gemodelleerd, gestreeld en bemind te worden. Dat móet je een keer meemaken. Als ik om me heen gluur zie ik dat ik langzaam verander in iets dat lijkt op een ring. 

Ik ben rond en glad en zie dat er aan mijn buitenkant een paar subtiele vormen worden toegevoegd. Ik probeer me voor te stellen dat ik een bijzondere steen mag dragen. Ik hoop het zo. Je hebt vast al gemerkt dat ik dol ben op alles dat glimt. Het extra laagje dat ze aan hebben gebracht voelt fantastisch. Zo spring ik eruit in de grote massa. Het heet Rhodium, klinkt niet heel sexy maar het resultaat is verbluffend. Kijk mij eens Glimmen en Schitteren. 

Gelukkig maakt een goudsmid met een afwijkende voorkeur van mij een schoonheid – ze aanbidt zilver. Ze heeft mijn leven verrijkt met goudnormen en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Ik beloof dat ik de hand die mij gaat dragen zal laten schitteren. Ze zal trots op me zijn. 

De stenen worden bijna gezet. Ze heeft me gekoppeld aan een prachtige steen van de mooiste kwaliteit, een rijke dieppaarse kleur versterkt met strepen roze. Perfect. Ik zal iedereen verbazen. Ik geloof dat ze bijna klaar is met me. 

Ik krijg nog een laatste massage voordat ze mij in het satijn van het Ti SENTO – Milano doosje laat glijden. Benieuwd wie mijn nieuwe liefde wordt. 

De ring.. haar verhaal